perjantai 14. maaliskuuta 2014

Päivä päivältä..

Pari päivää sitten jalat olivat hieman turvoksissa ruhjeista ja kylki kosketus arka. Eilen oli huomattavasti parempi! Enää nestettä takajaloissa ja kylkeä sai jo harjata. Paljon on nyt hoidettu ja huollettu ruhjeita. Saa nähdä mitä Pappa tuumaa kopista kun alkaa koppi treenaus sen jälkeen kun ollaan täysin parannettu ja touhuttu. Toivottavasti ongelma saadaan jotenkin pois.

Pari päivää sitten tuli myös uusi riimu! :) Tilasin vaaleensinisen.. noh.. yllätyksenä tuli vaaleanpunainen :D Nätisti kyllä sopii vanhuksen päähän väristään huolimatta. Voi olla että tilausta tehdässä tuli jokin virhe, mutta ei se mitään.
Myös uudet suitset tuli eilen ja hain ne vasta illalla, joten huomenna pääsee niitä sovittelemaan. Saas nähdä kuinka istuvat päähän.

Jonna tuli myös tyttärensä kanssa Leeviä katsomaan. Totesivat myös että hevonen tarvitsee liikuntaa ;) Sitä tulee kunhan parannutaan haavereista. Pikku hiljaa hyvä tulee. Sekä samalla oli puhetta, että Leevi menisi sinne vietteleen eläkepäiviä ja itselleni tulisi heiltä nuori koulutettavaksi. Kiinnostusta olisi paljon siellä olevasta nuoresta orista, mutta en tee itse mitään oriilla. Saa nähdä kuinka käy. Paljon on suunnitelmissa taas ;)
Myös koulut kiinnostaisi, mutta katsoo nyt mihin suuntaan kaikki menee.
Tällä hetkellä tärkeintä on saada Pappa kuntoon kaiken jälkeen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti