keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kevättä kohti

Nyt en ookkaan muutamaan päivään kerinny kirjotella kun on kiirettä pitäny joka suunnassa. Juuri äsken tulin töistä niin teen tälläisen pika postauksen.

Vihdoin kun pääsi ajattelemaan, että talvi olis ohi kun on niin monta päivää paistanu aurinko ja kaikki lumet sulanut. Niin eikös sitä lunta alkanu eilen tulemaan ja nyt maassa mukava lumi kerros.. Ei auttanu muuta ku autoon vaihtaa talvi pyörät takasin. Onneks Leevillä oli kuitenki hokit viel jaloissa. :)

Pappa on nyt liikkunu hyvin ja kylki sekä jalat parantanut. Eilen menin n.20min ilman satulaa käyntiä ja pari kierrosta ravia. Hyvin meni ja herra nautti todella paljon! Tais sekin olla hieman aikasessa kesän tulemisen kanssa ku talvi karvansakin tiputti.. Oikein hätähousu pariskunta ;)

Back on Trackin tallisuojatkin tuli postissa ja uus otsapanta. Pitäähän nyt uusin suitsiin uus otsapantakin olla.. :) Tänään pääsee niitä sit testailemaan. Myös olis tarkotus satulan kanssa mennä, mutta saa nyt nähdä mitä tuo luontoäiti keksii ja jaksaa ite satulaa edes laittaa ;)

Niin ja sädemätä on parantumaan päin kun sitä nyt ollaan hoideltu joka päivä sen ajan kun Leevi nyt on mulla ollut :)

Nyt nukkumaan että herääkin taas päivällä. Öitä!♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti