lauantai 8. maaliskuuta 2014

Järjestelyä ja uusia tuttavuuksia

Matka kotiin meni ihan ok. Paremminkin toki olisi voinut sujua.. Leeville on nyt jostain syystä tullut kammo kopissa olemisessa. Ennen on matkustanut nätisti, hieman hikoillut, mutta ei muuta. Nyt kun traikusta laittoi sivuoven kiinni sai hevonen täydellisen kohtauksen. Kun oven aukas rauhottui heti.. Tätä teki monta kertaa.  Lopulta päätettiin kokeilla rahottuisiko kun lähdetään liikkeelle. Kyllä se hieman rahottui mutta tiesin koko ajan ettei sillä nyt oo hyvä olla siellä. Jokaisessa kaarteessa (vaikka menimme hiljaa) alkoi teputusta kuuluu takaa. Pysähdyimme huoltoasemalle noin puolen tunnin ajomatkan jälkeen. Menin katsomaan Leeviä ja hevonen oli täysin läpi märkä! Ja huohotti raskaasti. Annettiin vettä, mutta ei suostunu juomaan. Hain hunajaa huoltoasemalta ja pistin veden sekaan sekä suoraan suuhun. Alkoi vähän paremmin ottamaan vettä, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi.
Tallille kun pääsimme olivat kuljetussuojat riekaleina kuin myös takajalat.. Toisesta takajalasta oli kenkä lähtenyt (?) Ei olis kangasriimu tuossa touhussa kestänyt.. onneksi oli todella kestävä nahkariimu. :)

Tallin käytävälle hevonen hoitoon ja kylmää jalkaan sekä haavoihin ainetta. Tökki turvallaan ja painoi päänsä kainaloon. Tais poika tietää olevansa nyt kotona :)♡ Uusi karsina naapuri hörisi Leeville ja meinas popsia sen ruuatkin :D
Pappa oli tyytyväisen näköinen mikä on tärkeintä. Sinne jäi nukkumaan ja katseli karsinan yli vielä perään jäänkö sen luokse :D
Huomenna sitten pappa hoidetaan ja tutkitaan valossa. Kengittäjä ja mahdollisesti eläinlääkäri tulee katsomaan hevosen läpi.

Ja nyt olisi myynnissässä loimia 165cm ja full kokoisia tavaroita mm.suitsia ja suojia. Sähköpostia vaan laittelemaan ja katsotaan mitä löytyy! :)

2 kommenttia: