lauantai 21. heinäkuuta 2012

Treenailua

Oltiin Leevin kanssa perjantaista lauantaihin Ruovedellä treenaamassa. Poni käveli aika näppärästi koppiin kun tehtiin lähtöä koti tallilta. Ruhalassa Leevi kun astui kopista ulos kuului hevosten hirnahduksia ja hörähtelyjä. Vähän aikaa siinä ihmeteltiin ja annettin sen nappasta ruohoa suuhunsa ja käveltiin uuteen karsinaan.

Kun tavarat oli purettu ja käyty syömässä niin olikin ensimmäisen ratsastustunnin vuoro. Se olikin estetunti. Hieman Leeviä jänskätti uudessa maneesissa mennä päätyyn, mutta kyllä se sit siitä rentoutui. Ensin ei meinannu ravi askel venyä ravipuomeilla, mut hoksasi pian että nyt pitä veeenyyää. Ja huomasin itsekin kuinka paljon piti auttaa sitä. Hypättiin todella kapeita muureja. Hyvä etten ottanut tolppia mukaan. Pari kertaa mentiin pystyltä ohi, mutta se oli oma vikani :) Oli kyllä tosi hieno! Alhaalla on jonkin näköinen piirrustus harjotuksista :)


Lauantaina oli sitten vuorossa koulutunti. Vaihdoin myös kuolaimet rollereiksi, kun eilen oli pieniä pysäytys ongelmia. Joku pieni herra nappasi kuolaimet hampaiden väliin ja päästeli menee häntä suorana..... Mutta uudet kuolaimet toimi todella hyvin! Ja oli paljon rennompikin alusta asti, eikä jänskättänyt yhtään enää maneesissa. Mentiin paljon käynnissä väistöjä alkuverkan jälkeen ja Tuukka vaati juuri sen mitä pitikin eikä sinne päin. Mikä on todella hyvä molempien kannalta hyvä. Ei menty ollenkaan ravissa pohkeenväistöä vaan tulimme suoraan laukassa. Hieman yllätyin. Olin vain pari kertaa mennyt väistöä laukassa. Mutta Leevi meni upeasti ja Tuukkakin ylättyi. Teimme sitten vielä ravissa työskentelyä ja siihen olikin hyvä lopettaa. Olin oikein tyytyväinen hevoseeni :)

Tästä on hyvä jatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti