torstai 31. maaliskuuta 2016

Back on Track

Huomasin Facebookia selatessa BOT:in ( Back On Track ) mainoksen ja haluisin hieman kertoa meillä käytössä olleista tuotteista :)

Back On Track Royal - tallisuojat
Nämä ihanuudet tulivat meille sen jälkeen kun Leevi palasi ylläpidosta. Jalat olivat turvoksissa ja varsinkin rankan kuljetuksen jälkeen. Etsin vinkkejä jalkojen parantamiseen ja silloin huomasin nämä suojat. Pienen pohdinnan jälkeen päätin ne ostaa kaikkiin jalkoihin. Ensin niitä pidettiin pieni hetki ja pikku hiljaa lisättiin käyttöaikaa. Lopulta pidimme niitä yön jalassa. Vahvojen tarrojen ansiosta ne pysyi hyvin jalassa vaikka hevonen pyöri yöllä karsinassa ja oli makuullaan. Jalat tulivat kuntoon ja niistä tuli ns. kuivat! :) Hevonenki oli tyytyväinen mikä on tärkeintä.

Back on Track - koiranloimi
Koiramme ollessa 8 vuotias alkoi tulla vanhuuden kankeutta ja jäykkyyttä. Pakkasilla tämä oli tietenkin pahin. Normaalit loimet kyllä lämmitivät,mutta eivät tarjonneet sitä mitä me halusimme koiralle tarjota. Silloin lähdimme kokeilemaan BOT:in loimea. Tässä teimme saman käytännön kuin tallisuojissakin. Toki emme pitäneet sitä koiralla yötä päällä.. ;-) Eli pikku hiljaa pidensimme käyttöaikaa. Hetken päästä alkoi vanhus vetristyä ja ei tullut enään selkään sekä reisiin revähdyksiä vaan saimme vetreän koiran joka jaksoi mennä nuorempia perässä!♡ Tällä hetkellä koira on 11 vuotias ja sama loimi käytössä :)

Tässä nämä meillä olleet tuotteet. Vielä olisi tarkoituksena itselle selkätuki ja Leevi herralle selänlämmmitäjä jäykkyyteen :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti