keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Kuulumisia

Nyt on hetki aikaa istua alas ja hieman kertoa meidän kuulumisia..

Kesä on mennyt niin vauhdilla Linnean myötä sekä hevosten. Ratsastettavana on Leevin lisäksi ollut kaksi hienoa hevosta. Omppu, josta hieman kerroinkin aiemmin ja tämän lisäksi on Retu, Great Looking, suuri sydämellinen sekä vauhtia rakastava 18 vuotias lämminverinen.

Leevin kanssa ollaan käyty kisailemassa ja myös startattiin maastoesteiden harjoituskilpailuissa. Vaari oli pikkusen innoissaan näistä! Pääsi yhdistää kaksi sen rakastamaa touhua, esteet ja maasto. Vaikka vettä satoi ja itse ei kunnolla nähnyt eteensä Leevi suoritti todella upeasti molemmat radat! Mentiin Miniluokka 50-60cm 0vp 1min 47,66s kaikki puhtaan suorituksen tehneet palkittiin ja Harrasteluokka 70-80cm  91,2vp 4min 19,47s (virhepisteet koostuivat kahdesta ohimenossa, kuski ei ollut hereillä sekä yliajasta) 9/16. Tulokset pääset lukemaan tästä.

Viime viikonloppuna oli seuramme estemestaruus kilpailut. Mentiin korkeudet 70cm ja 80cm, 70cm kilpailimme Aikuistenmestaruudessa. Suureksi yllätykseksi nappasimme luokkavoiton ja mestaruuden! 80cm tuli harmittavat 8vp, hepan innostuessa ja kuskin jääden avuttomaksi.

Loput kisatulokset julkaisen sivulle Kilpailut

Mutta nyt on mentävä nukkumaan, jotta jaksaa taas tehdä hommia! :)
Kuvia tulee kun kone suostuu niitä julkasemaan..

1 kommentti: