keskiviikko 1. elokuuta 2012

Lensi kaksi yli esteiden...

Eilen hyppäsin Leevillä. Alkuverkkoja tein aika pitkään. Kunnolla ravi työskentelyä. Mentiin väistöjä ja avoja. Pysähdyksiä sekä peruutuksia. Laukkaa mentiin muutama kierros molempiin suuntiin muutama kierros.

Ensin menimme ristikoita ja harjottelimme hyvää lähestymistä, sekä kootussa että hieman nopeemmassa temmossa. Teen myös tekstin loppuun piirrustuksen radasta. Mutta ensin ravissa pääty-ympyrä ja siitä kolme ravipuomia. Käyntiin toisessa päädyssä. Laukan nosto ja pääty-ympyrä ja siitä ristikon yli. Ja sama toiseen suuntaan.

Vähän aikaa siitä hypittyä nostin esteet 60cm pystyiksi ja lopuksi 75-85cm. Se oli kaikkein isoin mitä olen Leevin kanssa hypännyt. Vähän jänskätti lähestyä estettä, kun ei yhtään tiennyt mitä hevonen tekee. Mutta Leevihän yllätti, koko rata mentiin tasasesti ja lähestymiset oli hyviä.

Ponski kyllä ylitti itsensä todella! Tästä on hyvä jatkaa :)

Tuossa on tuommoinen kuva radasta. Toivottavasti ymmärrätte :D Ja puomit toisiaan on ravipuomit, eli 3 esteen jälkeen siirtyminen raviin ja puomien jälkeen takaisin laukkaan. Myös menin välillä ilman puomeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti